Ha biztosító lennék, az ügyfeleimnek stílusos könyvet ajándékoznék egy-egy biztosítás megkötésekor. Mondjuk ezeket:

Kötelező biztosítás és casco biztosítás

Ha a kedves ügyfél mindkét autós biztosítást megköti, annak ajándékkötete legyen Jack Kerouac: Úton című regénye. Aki csak kötelező biztosítást köt, annak Peter Hildebrand: Félúton című ismeretterjesztő munkája dukál. (Finom célzás...) Casco kötés után igény esetén becserélhető Kerouac-ra :)

Lakásbiztosítás

Háziasszonyok részére Julie Savill: 101 hangulatvarázsló ötlet - Egyedi megoldások a lakásban járna. Hogy minél kedvesebb legyen a lakásbiztosítás tárgya!

Utasbiztosítás

Külföldre utazóknak, utasbiztosítás mellé magyar könyvet, klasszikust javaslok! Szerb Antal: Utas és holdvilág

Te milyen könyvet ajándékoznál a céged/munkahelyed nevében?
 

Stohl András nem hagyja hidegen az embereket. Van aki szereti, van aki utálja, és ez az érzelmi polarizálódás Stohl körül csak fokozódott az elmúlt hónapokban. A karambolját követő bírósági per igen széles nyilvánosság előtt folyt, a tárgyalótermen messze túl terjedt.

Szalai Vivien interjúkötete, a Stohl - Őszintén segít, hogy az emberek jobban megértsék Stohl Andrást, árnyaltabb képet nyerjenek az emberről, aki eddig a figyelem középpontjában élt. Az interjúk elkészítésének hetei, a beszélgetések Szalai Viviennel talán abban is segítenek, hogy Stohl maga is jobban szembesüljön eddigi énjével.

Jogerősen tíz havi börtönbüntetésre ítélték Stohl Andrást, amely 2012 augusztusában telik le.
Aki kíváncsi Stohlra, az emberre, most érdekes olvasmányt kap keze közé. Ne mulassza el Ön sem ezt a lebilincselő riportkönyvet!

Grem 2011.04.24. 09:20

Christus oratórium

Liszt Ferenc oratóriumát, a „Christus”, 1873. november 9-én, Liszt 50 éves művészi jubileumi ünnepségén mutatták be.

A Christus oratórium album tartalmaz, számos az ünnepségen készült fényképet, kritikát, valamint egy 14+2 oldalas eredeti Liszt-kottakéziratot.

Az album mind a szakértőknek, mind pedig a magyar kultúra iránt érdeklődők igényeit. A Christus oratórium megvásárolható a Helikon kiadónál.

Márai Harminc ezüstpénz című művének központjában Jézus és Júdás árulása áll. Márait mindig is érdekelte az áruló lélektana és maga az árulás. A történet Jézus utolsó éveiben játszódik, de felöleli az ember fejlődését és Márai kitér az emberi igazságokra is.

Márai Sándor a Harminc ezüstpénz című műve megvásárolható a Helikon kiadónál és a Könyvkapu online webáruházban is.

Érettségi feladatgyűjteményt keresel? Látogass el a Könyvkapu.hu online könyvesboltba, ahol kedvedre válogathatsz a különböző tantárgyak feladatgyűjteményei közül. Készülj fel az érettségire, szerezd be mihamarabb az érettségi feladatgyűjteményeket!

Az érettségi feladatgyűjtemények megvásárolhatóak a Könyvkapunál!

Grem 2011.03.18. 10:30

Szerző - Ken Follett

1949-ben született wellsi író, Ken Follett, számtalan remek könyv szerzője. Egyik legújabb sláger könyve A titánok bukása is megtalálható a Könyvkapu kínálatában számos régebbi művével egyetemben több nyelven is (Könyörtelenül, A katedrális).

Ken Follett könyvei megvásárolhatóak a Könyvkapunál.

Stephenie Meyer vámpírokról szóló könyvei megtalálhatóak a Könyvkapu online webáruházban. Az egyik leghíresebb műve a Twilight, melyet 37 nyelven adtak ki, szintén megtalálható a Könyvkapu kínálatában. Hajnal hasadás, Eclipse, Új hold című könyvek angol és magyar nyelven is megvásárolhatóak.

Stephenie Meyer könyvei megvásárolhatóak a Könyvkapunál.

Bella Swan előtt óriási döntés áll. Az emberek és a vámpírok világa között kell választania, ugyanis beleszeret egy vámpírba. A történetet tovább bonyolítja, hogy jó barátságban áll egy vérfarkassal is. Hogy fog dönteni? Melyik oldalt választja? Döntése lavinát indít el. Sorsa alakulását megtalálod a Hajnalhasadás című könyvben!

Stephenie Meyer Hajnalhasadás című könyve megvásárolható a Könyvkapunál.

Grem 2011.03.15. 10:23

Bioenergetic Kiadó

Ezoterikával kapcsolatos könyvet keresel? Szeretnél többet tudni az aura látásról, az éltető erőről? A Bioenergetic Kiadó könyvei között mindezekre és még megannyi kérdésre megtalálod a választ és fejlesztheted tudásod. Ki nevet a végén?, Az auralátás gyakorlata, Symbolon, stb.

A Bioenergetic Kiadó könyvei megvásárolhatóak a Könyvkapunál.

Szeretnéd tovább fejleszteni angol tudásodat? A Könyvkapunál megtalálod a New English File intermediate könyveit. A könyveken kívül dvd-ket, cd-ket is találsz az Oxford University Press kiadásában.

A New English File intermediate könyvek, cd-ék megvásárolhatók a Könyvkapunál.

Grem 2011.03.11. 10:12

Szerző - Frei Tamás

Szeretnéd megvenni Frei Tamás könyveit? A Könyvkapunál megtalálod a Megmentő és a Egy riporter dossziéja című könyveket akciós árakon!

Frei Tamás könyvei megvásárolhatók a Könyvkapunál.

Könyvmolyképző Kiadó könyveit keresed? Stephenie Meyer, Jay Asher, Lisa Jane Smith vagy éppen Nemere István könyveit szeretnéd megvenni? A Könyvkapu széles kínálatában megtalálod a Könyvmolyképző Kiadó legjobb könyveit! Twilight, Merénylet a Balatonon, Vámpírnaplók, stb..

A Könyvmolyképző Kiadó könyvei megvásárolhatóak a Könyvkapunál.

A Hamis gyönyör című könyv, egy luxus prostituált vallomásairól szól. Magyarországon is van egy olyan világ, ahol minden pénzben mérnek. A luxus prostituált 1000 euróért megszabadul ruháitól és tűr mindent. A könyv ezt a világot dolgozza fel egy prostituált vallomásai alapján.

Szalai Vivien Hamis gyönyör című könyve megvásárolható a Könyvkapunál.

Szeretne többet tudni Liszt Ferenc életéről? Merre járt, milyen fontosabb események kötik az az egyes helyszínekhez? Watzatka Ágnes könyvében, a Budapesti séták Liszt Ferenccel című műben, mindezekre választ kap!

A Budapesti séták Liszt Ferenccel c. útikönyv beszerezhető a Helikon kiadónál, illetve a Könyvkapu könyváruházban is. Following Franz Liszt's Footsteps in Budapest címmel angolul is kapható.

Jeffre Archer nemcsak író, hanem politikus is egy személyben. Írói pályafutását 1976-ban kezdte, mikor megírta első könyvét a Not a Penny More, Not a Penny Less-t, melyet először Amerikában, majd Angliában adtak ki. Azóta számos műve jelent meg a Macmillan kiadó gondozásában, például A Matter of Honour, Sons of Fortune.

Jeffre Archer könyvei angol nyelven megvásárolhatóak a Könyvkapunál.

Grem 2011.03.06. 09:47

Érettségi feladatok

Szeretnéd sikeresen leérettségizni, de ehhez még tanulnod kellene? Feladatokat kellene megoldanod? Látogass el a Könyvkapu online könyvesbolthoz, ahol kedvedre válogathatsz a különböző érettségi feladat gyűjtemények között. Találsz érettségi feladatokat matematikához, kémiához, földrajzhoz, irodalomhoz és megannyi tárgyhoz.

Az érettségi feladatok megvásárolhatóak a Könyvkapunál.

Corvina Kiadó könyveit keresed? Látogass el a Könyvkapu.hu oldalra, ahol megtalálod a kiadó legjobb könyveit. Legyen szó angol, magyar vagy más idegen nyelvű könyvekről, itt biztos megtalálod! Magyar hírlaptörténet, Az Európai Unió, Munkácsy, The Budapest Opera, stb..

A Corvina Kiadó könyvei megvásárolhatóak a Könyvkapunál.

A Vámpírnaplókban keveredik a romantika a horrorral. Ha szeretnél egy izgalmas, akciódús könyvet olvasni, akkor a Vámpírnaplók a legjobb választás számodra. A Könyvkapunál megtalálod a sorozat összes eddigi megjelent részeit, az Ébredéstől a Visszatérésig.

Lisa Jana Smith könyvei, a Vámpírnaplók megvásárolhatóak a Könyvkapu online könyvesboltban.

Lisa Jane Smith, amerikai írónő könyveiben a horror, a tudományos fantasztikum keveredik a romantikával. A történetei a jó és a rossz harcairól szólnak, kellemes olvasmányok a fiatalok körében. Szeretnéd Te is elolvasni a Vampírnaplókat? Hiányzik egy könyv a sorozatból? Keresd fel oldalunkat még ma!

Lisa Jane Smith könyvei megvásárolhatóak a Könyvkapunál.

Érettségire készülsz? Szükséged lenne néhány könyvre, hogy rendesen felkészülhess az írásbeli és a szóbeli vizsgákra? Keresd fel online könyvesboltunkat és válogass az érettségi feladatsor könyveink közül. Legyen szó matematikáról, történelemről vagy informatikáról nálunk biztos találsz feladatsorokat az keresett tárgyhoz!

Érettségi feladatsor könyvek megvásárolhatóak a Könyvkapunál.

Szeretnéd megvenni Müller Péter könyveit? Müller Péter író, forgatókönyvíró, eladó regényei, drámai, spirituális könyvei megtalálhatóak a Könyvkapunál. Látogass el online könyvesboltunkba, ahol megtalálod a Gondviselés, a Madárember, az Örömkönyv, a Varázskönyv vagy a Titkos tanítások című művét!

Müller Péter könyvei megvásárolhatóak a Könyvkapunál.

A Titánok bukása, a huszadik század első 20 évét dolgozza fel, mikor népek tűntek fel és tűntek el. A történet egy angol arisztokratáról, Fitzherbert grófról szól, aki főállásban bányászok pénzét tünteti el, míg szabadidejében uralkodókat és diplomatákat fogad kastélyában. A vendégek között több nagy uralkodó is megfordul, akik közül az egyik beleszeret a gróf húgába.

A Titánok bukásával kapcsolatos további információkért látogasson el oldalunkra!

Ken Follet könyve, A Titánok bukása megvásárolható a Könyvkapunál.

Grem 2011.02.26. 13:59

Szerző - Dan Brown

Ki ne hallott volna Dan Brown nagy sikerű könyveiről, az Angyalok és Démonok vagy a A Da Vinci-kód-ról? Hiányzik egy Dan Brown könyv? Látogass el a Könyvkapu.hu oldalra, ahol megtalálod mindet! A könyvek megtalálhatóak magyar, angol, spanyol, stb. nyelveken is.

Dan Brown könyvei megvásárolhatóak a Könyvkapunál.

Grem 2011.02.25. 14:55

Szerző - Paulo Coelho

Paulo Coelho könyvet keresel? Látogass el a Könyvkapu.hu online könyvesboltba, ahol kedvedre válogathatsz Coelho könyvei közül. A zarándoklat, Brida, Az alkimista, Tizenegy perc és még megannyi magyar és angol nyelvű könyv található a Könyvkapu kínálatában.

Paulo Coelho könyvei megvásárolhatóak a Könyvkapunál.

Angol nyelvkönyvet keresel? Látogass el a Könyvkapu.hu oldalra, ahol az Oxford University Press könyvei közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet! Nyelvkönyvek kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Az Oxford University Press kiadó könyvei, megvásárolhatóak a Könyvkapunál.

süti beállítások módosítása