Stohl András nem hagyja hidegen az embereket. Van aki szereti, van aki utálja, és ez az érzelmi polarizálódás Stohl körül csak fokozódott az elmúlt hónapokban. A karambolját követő bírósági per igen széles nyilvánosság előtt folyt, a tárgyalótermen messze túl terjedt.

Szalai Vivien interjúkötete, a Stohl - Őszintén segít, hogy az emberek jobban megértsék Stohl Andrást, árnyaltabb képet nyerjenek az emberről, aki eddig a figyelem középpontjában élt. Az interjúk elkészítésének hetei, a beszélgetések Szalai Viviennel talán abban is segítenek, hogy Stohl maga is jobban szembesüljön eddigi énjével.

Jogerősen tíz havi börtönbüntetésre ítélték Stohl Andrást, amely 2012 augusztusában telik le.
Aki kíváncsi Stohlra, az emberre, most érdekes olvasmányt kap keze közé. Ne mulassza el Ön sem ezt a lebilincselő riportkönyvet!

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasosarok.blog.hu/api/trackback/id/tr383351599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása